Miasto : Warszawa, ul. Namysłowska
Maksymalna liczba uczestników : 10 (min. 6)
Czas trwania warsztatu: 3-4 godziny
16.00 -20 00
Data : 11.10.14 Sobota
16.00 -20 00
Data : 11.10.14 Sobota
Menu :
- Bakłażany faszerowane orzechami
- Pchali (kulki warzywne)
- Khinkali (sakiewki z mięsem)
- Wątróbka duszona w winie
- Warsztaty kulinarne z Top Chefem Inessą Kim
- Każdy z uczestników otrzyma przepisy w j. polskim lub angielskim
- Każdy z uczestników otrzyma przepisy w j. polskim lub angielskim
- Warsztaty połączone są z degustacją przygotowanych dań ( w cenę wliczona : woda, kawa i herbata dla każdego uczestnika)
Cena : 99 PLN
Płatność : najpóźniej 2 dni przed warsztatami (przelew)
Organizator : KIM T&V.
W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu tel. 669 378 387, email s.szuba@wiznet.pl
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz